Recanvis Pascual, SL C / Antonio Leyva 19 - 28019 Madrid
Telèfons 91.255 44 78 | 91.469 30 maig | 91.469 85 86
Fax 91.460 58 63 683 112 550
E-mail: info@elmuseodelrecambio.es

Condiciones de compra

 

Quina garantia té el producte?

Tots els nostres productes estan garantits per defecte de fabricació. Excepte en els casos en què el defecte sigui produït per un mal muntatge o ús indegut. La garantia inclou l'enviament de la peça per a la seva reposició.

En cas de devolució què faig?

En cas de devolució per error d'enviament o de comanda, poseu-vos en contacte al Tlf: 91.255 44 78 on ha de remetre la incidència en un termini de 48 hores.

Si la devolució ha estat error d'enviament, Recanvis Pascual SL es farà càrrec dels ports. I si és per error del client en fer la comanda, aquest haurà de fer-se càrrec dels ports.

El material elèctric no té devolució. (Bobines, relés, reguladors, pastilles d'encesa, etc ...)

Com es quan ha sortit el meu enviament? Quan arriba?

El compromís de elmuseodelrecambio.es, és servir al nostre client en la major brevetat possible el producte sol·licitat.

Els enviaments, un cop abonats (excepte contrareemborsament) solen trigar de 48 a 72 hores, (comandes enviades fora de la peninsula mínim 5 dies) excepte per algun error de transport.

Què recanvis i accessoris puc trobar aquí?

A la nostra botiga on-line, com en la física, el nostre client podrà trobar tot tipus de recanvis i accessoris de cotxe actual, clàssics, populars, americans i demas vehicles de motor que circulen per les nostres carreteres. Estem especialitzats en trobar el producte que altres empreses tenen descatalogats o són difícils de localitzar, podent oferir al nostre client el millor servei. Treballem amb tot tipus de marques: Seat, Fiat, Autobianchi, Citroën, Simca, Talbot, Chyrsler, Renault, Opel, Matra, Ford, Alpine ... i moltes més.

Quines formes de pagament podem utilitzar?

Les formes de pagament que es poden realitzar des d'aquesta pàgina, poden ser tres. El client tria la forma de pagament que més s'adapti a les seves necessitats.

1r: Pagament per transferència. Ha de realitzar la transferència al següent compte bancari indicant el número de comanda en el concepte de la mateixa:

IBAN: ES90
CC: 2100 4938 4922 0010 3379

Entitat bancària: La Caixa
Localitat: Madrid

Una vez hecha la transferencia ,envíenos el comprobante por correo electrónico o fax.

LES COMANDES ES RESERVEN DURANT 48 HORES. SI NO ES REP LA TRANSFERÈNCIA O INGRÉS CORRESPONENT ABANS D'AQUEST TERMINI, ENS VEUREM OBLIGATS A ANUL·LAR LA COMANDA.

2º: Pago con tarjeta de crédito, se indicará un recuadro al final de la compra donde te indica que lo rellenes con los datos necesarios para el pago.

3º: Pago con tarjeta de crédito utilizando la plataforma Stripe, sin necesidad de crearse una cuenta en la misma.

4t: Pagament per PayPal al compte info@elmuseodelrecambio.es.

 

Què quantia tenen els ports a cada zona de la península?

Els ports, és una cosa bastant delicada, ja que depenen del pes, volum, tipus de material que es transporta (fràgil, vidre, amb líquids ...), però hem intentat posar un preu assequible perquè tots puguem comprar sense que les despeses de enviament siguin elevats.

 

Català
Español English (UK) Français Deutsch (Schweiz, Du) Português do Brasil Русский Català